BlocketBlocket har gjort en stor satsning de sista åren för att ta upp kampen med hemsidan Hemnet som faktiskt nästan har haft ett monopol på marknaden när det gäller försäljning av hus sista åren.

Både Hemnet och Blocket var sedan tidigare två av Sveriges absolut mest besökta hemsidor och nu har alltså blocket tagit upp kampen med hemnet och blockets ägare har till och med lagt ett bud på konkurrenten hemnet.
Det kommer att bli en spännande utvekling och se och följa hur affären kommer att se ut i slutändan om hemnet accepterar budet som blockets ägare har lagt på sidan.

Blocket i historien

Blocket har genom åren haft en stark utveckling och sidan är ju en fantastisk ide som har hållt i många år och ser ut att hålla många år till. Många anser att blocket är outstanding när det gäller köp och sälj på nätet, och det är bara att hålla med. Det finns idag ingen sida som är så bred som blocket är och det är roligt att följa utvecklingen som sidan blocket gör varje dag för att utvecklas och bli en bättre sida för konsumenten.