Bygga villaFunderar du på att bygga en ny villa och letar efter företag som bygger villor åt privatpersoner?

Här kommer en lista med olika hustillverkare i Sverige.

Myresjöhus: Myresjöhus har byggt otroligt många villor i Sverige och har ett känt gott rykte om att bygga fina hus. Myresjöhus har faktiskt funnits på marknaden i över 80 år och detta har lett till att bolaget är stabilt och hela tiden går framåt i utvecklingen av att bygga hus i Sverige. Här kan ni sett ett Myresjöhus som byggts till en familj i Sverige. När du bygger med Myresjöhus får du en byggare som har byggt många hus tidigare och lärt sig av eventuella misstag som har hänt inom byggnadstekniken genom åren. Myresjöhus har en stor kunskap i området att bygga hus och du kan göra mängder av egna val när du väljer att bygga ditt hus med Myresjöhus.

Ett Myresjöhus

Ett Myresjöhus

Anebyhus:

Anebyhus ägs av Anebygruppen som också äger Ekeforshus, Kungshus och Ekonomen. På bilden ser ni ett Anebyhus. Ekeforshus har också byggt många fina hus i Sverige och Kungshus har byggt otroligt fina villor med marina miljöer i Sverige. Ekonomen är precis som det låter ett lite mer ekonomisk sätta att bygga hus men samtidigt få hög och bra kvalité på det du bygger

Anebyhus

Anebyhus

Fiskarhedenvillan:

fiskarhedenvillan

Fiskarhedenvillan är känd för sina snygga och välritade villor. Om du funderar att bygga ett hus på landet någonstans i Sverige så är Fiskarhedenvillan ett väldigt bra alternativ då den passar väldigt bra in i lantlig miljö, men även i stadsmiljö har det byggts många fina villor från företaget.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Smålandsvillan:

Smålandsvillan

På bilden ser ni en Smålandsvilla. Smålandsvillan ägs av samma företag som ger Myresjöhus och även ett par andra stora hustillverkare i Sverige. Smålandsvillan bygger vackra och stilrena hus. Om du vill bygga en Smålandsvilla så är det bara att kontakta dig säljare med en gång för att komma igång med byggnationen av ditt hus.

 

 

 

 

 

 

 

Trivselhus:

 

 

trivselhus

trivselhus

Trivselhus ägs av Skogskoncernen Södra Skogsägarna som har ett intresse i att bygga hus med sin egen skog. Södra skogsägarna har faktiskt nästan 60 000 ägare som äger skog och det är självklart att företaget skall ha information och kunskap om att bygga hus för att kunna maximera ut resultatet i företaget i framtiden. För Södra skogsägarna är det viktigt att vara med och ha kunskap om flera olika områden där skog kan användas till. Det finns olika områden som Södra satsar på och hustillverkning är ett av företagets inriktning.

 

 

Att bygga hus är en rolig sak att göra och det finns självklart andra än svenska hustillverkare. Det finns även danska hus (danske hus) och norska hustillverkare. Norska hus är välbyggda och det finns massor av inspiration att få från de norska arkitekterna som gör riktigt fina hus.

De danska husen och arkitekterna har varit populära i Sverige länge och danska hus byggs oftast i tegel vilket våra grannar i Danmark är riktigt duktiga på. När det gäller tegelhus så har Sverige lärt sig mycket av Danmark.

 

På www.norskehus.no kan de läsa mer om norska hus.