Klövern BKlövern B är en aktie som inte kostar så överdrivet mycket per/aktie. Allt är självklart relativt men ett fastighetsägare som arbetar med fastigheter brukar på längre sikt vara en god investering. Nu när räntan går neråt så mår nästan alla fastighetsägare som finns bra då de har lägre lönekostnader än vad de räknat med.
Det påverkar mycket för en aktie och ett fastighetsaktiebolag om räntan sänks. Det behöver inte handla om så stora räntesänkningar, det kan handla om sänkning från riksbanken på 0,1 för att det skall se bra ut i ett bokslut för att bolag som arbetar med fastigheter som ofta handlar om stora värden.
Om det går dåligt för att fastighetsaktiebolag så finns alltid möjligheten för dem att sälja sina fasta tillgångar, alltså fastigheterna.

Fastigheter ökar i värde

En fastighet brukar på sikt öka i värde och därför gör också ofta aktierna som har med fastigheter att göra också det.
Att spekulera i fastigheter är egentligen inte så svårt och är du påläst och duktig på att göra affärer så kan du göra bra affärer inom fastighetsbranschen.

Läs på om fastigheter/aktier

Det är roligt att läsa på om fastigheter och gör du det på en mindre ort där priserna inte är för höga så kommer du att kunna göra bra affärer med ganska liten risk på ditt kapital.
Köp och sälj av aktier som har med fastigheter att göra kan du göra på flera banker och det enklaste sättet är att bli medlem i avanza som är en bra internet för dig som vill göra affärer enkelt och smidigt på nätet.