Stor affär på fastighetsaktiemarknadenEn stor affär på fastighetsmarknaden har nyligen gjorts i Göteborg.  Det är Skanska som sålt enligt E24 till det publika aktiebolaget Balder AB som arbetar med fastigheter och kommersiella fastigheter.
Affären som nyligen gjorts i 400 mångmiljonklassen, närmare bestämt 418 miljoner så har bilder köpt en kontorsfastighet av Skanska. 
Fastigheten ligger redan idag i ett av Göteborgs bästa lägen och det finns redan många väl etablerade företag i fastigheten som Balder kommer att ta över.
Att det görs denna typen av affärer är bra för Göteborg som stad då det oftast kommer in ganska stora skattebelopp när det görs affärer i denna prisklass på bostadsmarknaden och fastighetsmarknaden.
Fastighetsmarknaden har överlag varit väldigt het under våren 2015 och mycket pekar på att den kommer att fortsätta vara det även under hösten 2015. När det säljs fastigheter o storstäder är det ett tecken på att det så småningom även kommer att smitta av sig på ett positivt sätt för de som äger fastigheter och villor även på mindre orter i Sverige.
Balder är ett bolag på svenska börsen som kommer att vara mycket intressant under hösten 2015. Att äga aktier i Balder har varit en framgångssaga och vad talar egentligen för att bolaget inte kommer att fortsätta växa och ha en positiv aktiekurs i framtiden?
Det finns många saker och faktorer som talar för ett bolag som Balder AB och att våga chansa att inte köpa aktier i bolaget vore nästan dumt om du har pengar över som du letar en bra investering för.