Coola husByggnation och hus skiljer sig åt vari i världen du befinner dig. Det finns olika sätt att bygga hus, hur man gör grunder och tak skiljer sig också åt i världen beroende på vilket klimat huset byggs i .

Här kan du se lite coola hus som byggt i världen. På första bilden kan du se ett minimalistiskt och chill hus som nog många gärna skulle ha i sin skog när de vill koppla av en sommardag.

Coolt hus

 

 

 

 

 

 

 

 

Det är inte bara Pippi Långstrump som har byggt häftiga hus i Sverige. Villa Villekulla är självklart ett av de mest kända husen i Sverige och huset i sig har en helt otrolig charm som säkert många människor i Sverige skulle kunna tänka sig i framtiden när de tänker på att bygga hus i Sverige, Finland, Danmark, Norge eller Tyskland där Pippi Långstrump eller Pippi Longstocking är väldigt känd. villavillekulla

Ett av de mest speciella husen i världen är byggt i Vietnam. Det kallas för ”det galna huset” eller Crazy House och är ett vandrarhem eller pensionat i Vietnam. Det är faktiskt ganska billigt att besöka denna byggnad, mellan 250-500 kr så kan du bo en natt i världens coolaste byggnad.

crazy-house-vietnam

Galet hus i Vietnam

Dansande huset i Prag

Dansande huset i Prag