Varför växer HemnetDet finns nog ganska många anledningar till varför Hemnet hela tiden växer och blir en starkare sida på den svenska bostadsmarknaden.

Men varför växer egentligen Hemnet som webbsida?

1. Hemnet har många fastighetsmäklare som varje dag lägger ut massor av nya objekt till salu vilket gör att sidan för många klick.
2. Hemnet är en seriöst och professionellt driven webbsida där många besökare har ett stort intresse för vad de vill läsa om och se när det gäller bilder m.m på fastigheter i Sverige.
3. Hemnet arbetar inte speciellt mycket med marknadsföring på andra kanaler utan folk har i sitt medvetande att Hemnet hela tiden växer.

Sedan starten 2004 när Hemnet lanserades har sidan växt för varje år och konsumenterna som vill köpa villor i Sverige vet alla att Hemnet hela tiden växer och att det är den bästa marknadsföringssajten för bostäder på internet. Hemnet var ganska länge utan konkurrens och har nu fått konkurrens från Blocket, men Hemnet kommer att fortsätta att växa och nyligen lades ett bud på den fantastiska hemsidan av en norsk mediekoncern som är intresserad av att ta över aktierna i företaget och driva sidan vidare.

Via Hemnet kan du läsa på mycket och lära dig om fastigheter samtidigt som att du kan hitta din drömvilla som du verkligen letar och söker efter. Det är roligt att följa en webbsida som hela tiden utvecklas och kommer med nya ideer, sidan har sedan många år tillbaka drivits vinstdrivande och det kommer den nog att fortsätta att göra även i framtiden troligtvis. Det är dock ganska osäkert just nu om Hemnets framtid.

Att bygga upp en sida som Hemnet för en privatperson är nog svårt om de vill lägga ut sina objekt själva och sedan sälja sina fastigheter på. Det har kommit några mindre aktörer på marknaden när det gäller fastigheter på nätet, men det finns ingen som kan jämföra sig med jätten på marknaden och så kommer det nog att förbli även i framtiden.

Hemnet är under ständig utvecklingsprocess och det har alla säljare till fastigheter i Sverige nytta utav. Det kommer hela tiden nya tankar som tar sidan framåt och senast var Hemnet den åttonde mest besökta hemsidan i Sverige. Det kommer under väldigt lång tid vara Hemnet som styr på internet när det gäller den svenska marknaden och kanske kommer även sidan att växa utomlands och bli stor, sidan är en fantastisk idé som många har att tacka mäklarna i Sverige som från början kom på idén att skapa en gemensam marknadsföringsplats för fastigheter i Sverige.

villa3

 

 

 

 


När det gäller fastigheter utomlands är det inte alltid hemnet som gäller utan det finnas massor av webbsidor som arbetar med marknadsföring när det gäller internetsidor för fastigheter i andra länder. Det kanske är bra att man går ihop i världen och skapar en liknande sida med alla världens fastigheter som är till salu?